DNA CODE

Iedere ziel bezit een unieke code die de persoonlijke levensopdracht beschrijft. 

Leer jouw code ontcijferen

De DNA Code van Ziel is een verzameling Zielseigenschappen die je eigenheid weergeven. Ze stellen je in staat je Zielenpad te vinden en bij te sturen wanneer je ervan afwijkt. De Code is opgebouwd uit cijfercodes en aanvullende codes.

Het mooie is dat je jezelf snel herkent bij de eerste kennismaking met je Code. Door dit aha-effect ervaar je zelf dat je opvraging een weerspiegeling is van je innerlijke zijn

Code van de Ziel | DNA Code | Amethist

“Ik wens iedereen die ervoor open staat, wegwijs te maken in de wereld van de Ziel. Als jij gelooft dat de Ziel bestaat, dan heb je alvast de eerste stap gezet. Weet dat je Ziel de reden is van je bestaan. Je diepste wens is ernaar te leren leven.”

Introductie 

Je hebt nu je dna-code ontvangen. De geboortecode geeft je aan WAT je moet leren in dit leven en door welk gedrag jij het lot positief kan beïnvloeden.
De sfeer/trap van je evolutiecode geeft je aan WELKE levensomstandigheden het lot je presenteert. en welke inzichten je kan opdoen uit de toevalligheden.
Het stadium/fase van je evolutiecode geeft je aan HOE jij inzichten kan opdoen uit de toevalligheden die zich aandienen.
Aangezien je evolutiecode vrij snel kan wisselen, raden wij je aan om regelmatig een update aan te vragen van je evolutiecode.

Veel liefde, kracht en wijsheid.